Lamper til belysning til stue – et bevisst valg

Man legger fort merke til det hvis noen virkelig har valgt god belysning til stue, men det kan være vanskelig å selv velge de riktige lamper.

Hvordan man velger å innrede seg kan røpe noen hemmeligheter om hvem man er som individ, hva man vil identifiseres med, og hva man absolutt ikke vil identifiseres med. Det å komme hjem til noen som har et veldig bevisst forhold til stilen sin og valget av lamper, er utrolig interessant. Ikke bare fordi man kan få en idé om hvem de er, eller få inspirasjon til sitt eget, men også fordi det rent estetisk er utrolig tilfredsstillende. Ta stuen for eksempel.

Stuen er et rom der man oppholder seg mye. Et form man bruker til mange forskjellige ting. Å se hvordan noen med et ekstremt bevisst forhold til stilen sin velger lamper til belysning til stue er utrolig interessant. Ofte er det tatt høyde for alle de ulike stasjonene i stuen. For det er sjelden bare et område av stuen man skal tenke over når man velger lamper til belysning til stue. Man skal tenke på hvordan man bruker rommet, hvilke aktiviteter som krever hvilken form for belysning, og hvordan man best mulig løser og tilfredsstiller alle disse ulike parametrene når man velger lamper til belysning til stue. Det krever at man er bevisst og synes at det er noe som er viktig. Å tenke at lamper til belysning til stue er viktig kan forstår på to måter. Det er noe mange som tenker at lamper til belysning til stue er viktig fordi man trenger lys sånn at det ikke bare er helt mørkt. Banalt? Ja. Men også helt sant. Det er mange som på ingen måte bryr seg om belysning ut over at det gir lys, og ikke ser helt forferdelig ut. Men det finnes også dem som synes at lamper til belysning til stue er viktig på den måten at det er et stemningsgivende, atmosfære fremmende verktøy man kan bruke for å skape et bestemt uttrykk i stuen sin. Ikke bare til de ulike aktivitetene som foregår i stuen, men til de ulike situasjonene og stemningene som oppstår.

 

Man vil gjerne ha lamper til belysning til stue som om dagen nesten kan klares alene med deilig dagslys, mens man om ettermiddagene om kvelden, avhengig av årstid (særlig her i vårt fine, men mørke Skandinavia) kan supplere med kunstig belysning som ikke bare er der for å gi mer lys når solen går ned, men som er der for å skape en både estetisk og stemningsfull linje i rommet. Lamper til belysning til stue er et bredt område som man kan hente mange ulike inspirasjoner fra, og med det markedet som eksisterer nå er det utrolig mange muligheter innenfor ulike visuelle preferanser. Lamper til belysning til stue kan tilpasses i form av visuelt uttrykk, og handler om så mye mer enn lys. De som forstår hvordan man kan bruke lamper til belysning til stue for å understreke de estetiske linjene i hjemmet sitt er de som kommer ut på toppen som vinnere.

Et harmonisk hjem er et hjem med god belysning. Belysning til stue spesielt, kanskje fordi man bruker så mye tid i stuen, eller kanskje fordi stuen er et rom der det ofte er mange ulike aktiviteter i løpet av en dag og man trenger ulik belysning til de ulike aktivitetene. Lamper til belysning til stue skal kunne tilfredsstille mange ulike ting, og det er ikke alltid like lett å vite hvor man skal begynne. Hvis man ønsker råd i forhold til valg av lamper til belysning til stue kan man spørre på steder som Lampegiganten, eller gå til andre som har god stil, og spørre dem hva de har tenkt i valget av sin lamper til belysning til stue. Det er alltid smigrende å få komplimenter for måten man innreder på, så ikke vær redd for å spør, men vær åpen om at du føler deg inspirert av hvordan de har valgt å løse valget om lamper til belysning til stue.

 

God lamper til belysning til stue er en fleksibel belysning, gjerne med dimmere for å enda bedre kunne kontrollere belysningen i forhold til dagslys, stemning, og hva man foretar seg i stue. Det krever ikke det samme av lamper til belysning til stue når man sitter og spiller x-box som det gjør når man koser seg  med et glass vin sammen etter maten på en lørdagskveld. Alle er forskjellige, og alle ønsker seg forskjellige ting. På steder som Lampegiganten har de både et enormt stort utvalg, som gjør at de fleste burde kunne finne noen gode ting, men også utrolig god veiledning i forhold til hva som passer akkurat best i forhold til det man har behov for.

Hvis man som utgangspunkt ikke interesserer seg for belysning, eller kanskje spesielt ikke for lamper til belysning til stue, kan man med fordel be om hjelp fra noen som både vet mye om det, men som også bryr seg mye om det. Med god belysning får man mye bedre stemning i hjemmet, og hvis man ikke selv orker å finne ut av de tingene der, så kan man be om hjelp fra Lampegiganten som både kan veilede i forhold til bruk av ulik belysning for ulike rom og situasjoner, men også veilede i forhold til utvalget av lamper. Nesten gang du går inn i noens hjem vil jeg at du skal tenke over hvilken belysning de har, og prøve å finne ut av om du tror at de har et bevisst, eller ikke bevisst forhold til lamper til belysning til stue som de har valgt. Det kan ikke være lett å se alltid, men hvis det er noen som virkelig bryr seg om det er det veldig, veldig tydelig.

Dette er også et spennende eksperiment hvis man selv er på utkikk etter inspirasjon til lamper til belysning til stue. Å se hvordan andre har løst det, om de har vært bevisste eller ikke, og hva de ulike uttrykkene betyr i praksis, er et godt sted å begynne hvis man selv skal velge ny lamper til belysning til stue. Gå ut og bli inspirert, ta et bevisst valg, og transformer stuen din!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s