Nyt naturen under lyset av kraftige utelamper under tak

Den kalde årstiden har gjort sitt inntog. Med den kommer som regel også høststormene, med kaldere vind og våtere regn. Og da er det bare å komme seg under tak. Bokstavelig talt.

Det betyr ikke nødvendig at man må stenge seg inne, men et tak er godt å ha. Man kan gjerne fortsette å arbeide utendørs, hvis man har et tak å søke ly under. Ved hjelp av robuste utelamper, kan man fortsette prosjektene sine i all slags vær og vind. Enten man har en garasje, en liten bod eller et skur; med noen utelamper og tak over hodet er man godt sikret.

Selv om vi nordboere ofte klager mye over kulden og vinterværet, liker de fleste av oss å kjenne kulden på kroppen og se snøen glitre. Føle at vi er en del av naturen. Det er viktig å komme seg ut, vinter som sommer, om det så er under tak ved garasjen for å hugge ved i lyset av kraftige utelamper.

Utelamper under tak kan være et godt hjelpemidler til nettopp å få oss ut i kulden. For nettopp ved å sette opp noen utelamper utenfor, kan vi fortsette å pusle med vårt, enten det er å snekre en kjelke til jul, hugge og stable ved, eller bare sitte under tak og se ut på vinterlandskapet. Man behøver ikke gå langt før man setter seg ned med seg en bok, appelsin og sjokolade! Noen ganger kan hagebenken være likeså bra som en hyttevegg.

utelamper tak

Når mørketiden kommer, er det dessuten enda viktigere at vi tenner lys. Vi tenner stearinlys og lamper inne for å lyse opp husene, og bruker utelamper for å gjøre natten mindre svart utenfor. Utelamper er også gode å ha for å lyse opp hagen og veien opp til huset, slik at man lett kan finne fram og komme seg raskt under tak når det stormer der ute. For de av oss som ikke er så glade i mørket og kan synes det er skremmende med alt det sorte, kan utelamper dessuten lyse opp landskapet utenfor og forsikre oss om at det ikke skjuler seg noe der ute som vi ikke kan se.

Så uansett om du helst bare vil komme deg under tak så fort som mulig og nyte mørketiden innenfor, eller om du foretrekker å puste frisk luft selv om den biter litt i kinnene; lys opp hagen og huset og nyt den fine, kalde årstiden.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s