Vegglamper og belysning til din stue og dine omgivelser

Vegglampe som belysning til din stue

For åskape variasjon og spenning i din stue kan det være fint ådekorere veggene med vegglamper. Denne belysning er praktisk da du kan velge hvor påveggen du vil feste dem og hva du vil at lampen skal fokusere på. Flere bruker en vegglampe til ålyse opp vakre malerier, fotografier eller annen type kunst som man vil at skal bli mer synlige og fåmer oppmerksomhet mens andre en vegglampe av rent praktiske årsaker som for eksempel ved åkunne oppholde seg i en stue hvor det er fokus pågod og sterk belysning.

Vegglampe og belysning som din stues dekor

En vegglampe har et eget fokusområde og en vegglampe fungerer ofte som et supplement til et roms andre lamper. Ved åha en vegglampe i din stue vil rommet fåen balansert belysning hvor du kan hindre at taklampen eller andre lamper tar for mye av rommets oppmerksomhet. Ved åha ulike vegglamper påveggene i din stue kan du såvelge hvor i rommet du vil ha en behagelig belysning avhengig av hvor du oppholder deg. En vegglampe kan ogsåvære veggpryd i seg selv. Har du ikke har en vakkker tapet eller et spesielt bilde du vil fremheve såkan en vegglampe være et fokus. Ved åfåvakre skjermer i ulike varianter og stoffer er det ikke vanskelig ålage en belysning som vil passe akkurat din stue. Vil du ha et kaldt lys som avgir en blåpreget belysning kan du velge mørke farger til lampenes skjermer. Ønsker du heller en varm belysning i oransje og gule farger bør du velge skjermer i røde og oransje toner.

Belysning og vegglampe i alle varianter til din stue

Din stue kan fåulike stiler avhengig av hvilken belysning du velger. Ønsker du åinnrede med en kraftig, stor og solid vegglampe vil du fået helt annet rom enn om du velger en anonym, liten og diskrévegglampe. Du vil ogsåfåhelt ulik belysning til din stue avhengig om du velger lamper med store mørke skjermer eller lamper uten noen form for skjermer. Utvalget av lamper er uendelig og du vil garantert finne den vegglampen og den belysning som passer perfekt til din stue. Og synes du det er vanskelig åvelge hvilken vegglampe du vil ha er det ogsåmulig åbenytte seg av forskjellige vegglamper i den samme stue, pådenne måten skaper du liv til rommet og du rekker aldri åbli lei av dine vegglamper da de er ulike.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s